Cajun Chicken

Ingredienser:

2 spsk olie
400 gram kyllingebryst i skiver
2 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 stængler bladselleri
1 tsk chilisovs
1/4 tsk stødt koriander
1/4 tsk timian
1 ds flåede tomater
salt
peber
½ Liter hønsebouillon
3 spsk maizenamel

Fremgangsmåde:
  • Kyllingebryst skæres i strimler, kommes i en gryde og steges i olien.
  • Løg renses og skæres i tern. Peberfrugterne befries for kernehuset, skylles og skæres i tern. Bladselleri skylles og skæres i tern. Grøntsagerne svitses med kødet et par minutter.
  • Hønsebouillon samt flåede tomater tilsættes. Krydderierne kommes i og retten simrer i ca. 10 minutter.
  • Der jævnes med maizenamel. (Følg anvisning på pakken)
  • Retten smages til.
Serveres med ris.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 35 minutter
Antal personer 4 pers.