Cannelloni

Her er en dejlig pastaret, der er god, når du har brug for sund og hurtig aftensmad. Denne version er vegetarisk, men kan sagtens tilføjes kød. Enten kogt skinke i tern, stegt kyllingebryst i tern eller hakket oksekød, der er brunet på pande. Du kan så undlade spinat eller champignon.

Ingredienser:

1 pakke frisk pasta (200 gram)
1 løg
1 rød peberfrugt
350 gram frisk spinat
250 gram champignon
100 gram parmasanost
250 gram mozarellaost
2 dåser flået tomat
1 spsk oregano
1 spsk basilikum
salt
peber
½ dl olie

Fremgangsmåde:
  • Løg renses og snittes i tern. Peberfrugten skylles, befries for kernehuset og snittes i tern. Champignon renses og skæres i tern. Den friske spinat skylles. (Spinat fra frost kan bruges)
  • Olie kommes i en gryde og spinaten vendes heri ved middel varme.Når spinaten er svundet ind, kommes de øvrige grøntsager i og varmes med et par minutter. Der slukkes for varmen.
  • Parmasanost rives og hældes i. Halvdelen af mozarellaosten smuldres heri. Der krydres med salt og peber og grøntsager og ost blandes.
  • Den friske pasta foldes ud og skæres i firkanter af ca. 11 cm bredde. Der kommes fyld ovenpå firkanterne. (Ca. 2 spsk på hver) Pastaen rulles sammen om fyldet.
  • Et ildfast fad smørres med olie, og heri kommes de flåede tomater samt basilikum og oregano. Pastarullerne lægges ovenpå denne toamatsovs. Resten af mozarellaosten kommes ovenpå samt eventuelle rester af fyldet.
  • Retten gratineres i ovnen ved 225 ° i ca. 12 minutter til tomatsovsen er varm og osten er smeltet.
Serveres med brød.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer 4 pers.