Svensk pølseret

Spejdere laver ofte denne ret over bål, og nogle vil måske hævde, at opskriften mangler den rette mængde aske, græs og røg for at smage rigtigt.

Ingredienser:

750 g kartofler
2 løg
8-10 pølser
1 dåse tomatpuré
5 dl mælk
salt
peber

Fremgangsmåde:
  • Kartoflerne skrælles, skæres i tern og koges. Det er vigtigt, at kartoffelternene er kogte; men ikke udkogte. Kartoflerne kan udmærket koges dagen før de skal bruges.
  • Løgene pilles, og skæres i skiver. De varmes i en gryde, evt. i lidt fedtstof.
  • Kartoflerne hældes over løgene.
  • Pølserne skæres i skiver, og tilsættes løgene.
  • Mælk og tomatpuré tilsættes, og retten varmes igennem. Smages til med salt og peber inden servering.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1½ time
Antal personer 4 pers.

Energifordeling:
Fedt:43%
Protein:18%
Kulhydrat:39%