Bulgursalat

Bulgursalat er lækkert tilbehør til kød og fisk og er også god som frokostret.

Ingredienser:

200 gram bulgur
5 dl vand
5 tomater
1 agurk
4 forårsløg eller 1 salatløg
½ dl olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
salt

Fremgangsmåde:
  • Bulguren skylles i koldt vand. Vand bringes i kog og bulguren tilsættes. Koges i 10 minutter under tætsluttende låg.
  • Tomater og agurk skylles, snittes i tern og kommes i en skål.
  • Løg skylles (eller pilles hvis du bruger salatløg) og snittes fint.
  • Den kogte bulgur afkøles og vendes med grøntsagerne.
  • Balsamicoeddike og olie blandes og hældes over salaten. Tilsidst krydres der med salt.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer 4 pers.