Kyllingesalat

Ingredienser:

300 gram pastapenne
2 stk kyllingebryster
125 gram bacon i tern
saft fra 1 appelsin
½ rød peberfrugt
½ rød chili
2 fed hvidløg
salt
peber
rucolasalat eller krølsalat

Fremgangsmåde:
  • Pastaen koges og afkøles. Skylles i koldt vand efter kogning, så de ikke klistrer sammen.
  • Kyllingebrysterne steges og skæres i fine skiver.
  • Bacon steges.
  • Peberfrugt og chili renses og skylles. Skæres i meget fine tern. En appelsin presses og saften blandes med chili og peberfrugt. Hvidløg presses og kommes i marinaden. Der smages til med salt og peber.
  • Salaten anrettes på tallerkner med blade af rucola eller krølsalat. Herpå lægges pasta, kyllingebryst og marinaden hældes over. Der pyntes med ristet bacon.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer 4 pers.