Fyldte horn

Ud af denne opskrift får du 16 horn.

Ingredienser:

50 gram gær
2½ dl lunkent vand
125 gram smeltet smør
2 æg
1½ tsk salt
2 tsk sukker
500 gram mel
Fyld 1:
200 gram pikantost
150 gram skinke i strimler
50 gram revet mozarellaost
Fyld 2:
150 gram champignon
150 gram bacon i tern
2 dl piskefløde
salt, peber

Fremgangsmåde:
  • Gæren udrøres med lunkent vand. Smørret smeltes og hældes i dejen.
  • Øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt sammen og stilles til hævning et lunt sted i 30 minutter.
  • Fyld 1 tilberedes. Pikantost, skinke i strimler og revet ost blandes og stilles koldt.
  • Fyld 2 tilberedes. Champignon renses og snittes i tern. Bacon kommes i en gryde og steges. De snittede champignon tilsættes og svitses med. Fløden hældes ved, og fyldet koges ind til en tyk masse. Der smages til med salt og peber. Fyldet stilles til afkøling.
  • Dejen slås ned og deles i to kugler. Hver kugle rulles ud til en rund cirkel (ca. 30 cm i diameter). Denne cirkel skæres ud i otte trekanter (ligesom pizzastykker).
  • Der kommes en skefuld fyld på hver trekant, og denne rulles sammen fra den brede ende. Brødet formes som et horn, og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Hornene bages i ovn ved 200° i ca. 12-15 minutter.
Hornene kan bruges i madpakken, til fødselsdage, på skovturer eller hvor man har brug for en lille godbid.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1 time
Antal personer 6 pers.