Kirsebærsovs

Kirsebærsauce kan sagtens laves et par dage før anvendelse, opbevares i køleskab, og så bare varmes umiddelbart før servering.

Ingredienser:

½ kg kirsebær (frosne)
3 dl vand
1½ dl sød blandet saft
50 gram sukker
15 gram kartoffelmel
1 dl vand til jævning

Fremgangsmåde:
  • Kirsebær, vand og saft kommes i en gryde, og bringes i kog.
  • Kirsebærerne koges ved svag varme til de er møre.
  • Saucen smages til med sukker.
  • Vand og kartoffelmel røres til en jævning.
  • Saucen jævnes, mens der røres rundt. Saucen koges ved svag varme til en frisk og klar farve opnås.
  • Serveres lun. Eventuelt som tilbehør til ris à l'amande.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer 4 pers.