Farserede porrer

Farserede porrer smager godt som varm ret, og egner sig også godt som pålæg på et stykke rugbrød.

Ingredienser:

3 stk. porrer
500 gram hakket svinekød
1 æg
1 dl mel
2 dl letmælk
1 tsk salt
1/4 tsk peber
50 gram rasp
olie

Fremgangsmåde:
  • Porrerne skylles og renses. Skæres i stave på ca. 7 cm længde, og koges i 15 minutter til de er møre.
  • Kødet røres til fars med æg, mel, mælk, salt og peber.
  • Et stykke bagepapir lægges på bordpladen, og der drysses med rasp ovenpå. Herpå lægges en stor spiseske fars, der trykkes til en flad firkant på ca. 8x8 cm.
  • Herefter lægges der et stykke kogt porre ovenpå. Bagepapiret bruges til at forme farsen omkring porren, så der fremkommer en tyk pølse af fars med rasp omkring.
  • De farserede porrer steges i olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.
  • Vil du spare på fedtet, og slippe for at stå i stegeos, kan de farserede porrer steges i ovnen. Porrerne lægges i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir. Der sprayes med olie henover, og de farserede porrer steges ved 200° i ca. 20 minutter.
Tip: Det kan anbefales at servere ribsgelé til de farserede porrer.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1 time og 15 minutter
Antal personer 4 pers.

Energifordeling:
Fedt:43%
Protein:28%
Kulhydrat:29%