Broccolisalat

Denne salat har jeg set lavet på forskellige måder. Her er min version, der smager dejligt, og er fattig på fedt.

Ingredienser:

1 buket broccoli
2½ dl A-38
1 tsk stærk sennep
1 tsk ketchup
saft fra ½ citron
½ tsk salt
½ tsk sukker
peber
1 rødløg
30 gram ristede pinjekerner
(eller solsikkekerner)

Fremgangsmåde:
  • Broccoli skylles og skæres i små fine buketter.
  • Dressing røres sammen af A-38, sennep, ketchup, citronsaft, salt, peber og sukker. Denne hældes over broccolien.
  • Rødløg skæres i fine tern og hældes over.
  • Pinjekerner ristes. Drysses over umiddelbart før servering.
Skal salaten være mere fyldig til f.eks frokostret, kan der ristes bacon og kommes over. Bruges kalkunbacon er salaten stadig fedtfattig.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer 4 pers.