Tomatsalat

Denne salat er enkel og frisk, og er velegnet som forret.

Ingredienser:

4 store tomater
300 gram frisk mozarellaost
1 lille løg
Marinade:
1½ dl olivenolie
½ dl balsamicoeddike
salt
frisk kværnet peber
frisk basilikum

Fremgangsmåde:
  • Tomaterne skylles og skæres i skiver. Mozarellaost skæres i skiver og lægges lagvis på et fad med skiver af tomat.
  • Marinaden af olie, eddike, salt og peber røres sammen og hældes over.
  • Løget pilles og snittes i små tern, der drysses over tomat og ost.
  • Der pyntes med friske basilikumblade.
Salaten kan yderligere pyntes med ristede pinjekerner og sorte oliven, hvis det skal være ekstra festligt.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer 4 pers.