Fisk i fad

Denne opskrift har jeg fået af min studiekammerat, Inger Kirstine. Den er let at lave, og smager dejlig!

Ingredienser:

600 gram torsk eller sej
1 porre
½ squash
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
2 dl fløde 13%
salt
friskkværnet peber
Evt. 100 gram rejer

Fremgangsmåde:
  • Ovnen stilles på 225°. Et ildfast fad smørres med olie, og fisken lægges heri.
  • Porren renses og snittes i tynde ringe. Squash, peberfrugt og gulerod snittes i små tern.
  • Grøntsagerne svitses i en gryde, og fløden kommes ved. Der krydres med salt og peber.
  • Grøntsagerne hældes over fisken. Fadet med fisken stilles i ovnen i ca. 25 minutter.
  • Før servering kan retten pyntes med rejer.
  • Mens fisken tilberedes i ovnen kan tilbehøret laves. Inger Kirstine foreslår, at der serveres ris til.
Det kan anbefales at drikke et glas hvidvin til retten.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer 4 pers.