Bøf surprise

Denne ret kan laves i god tid før serveringen. Bøfferne steges og pakkes sammen med grøntsagerne i folie. Herefter kan pakkerne opbevares i køleskab, og sættes i forvarmet ovn 20 minutter før servering.

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød
1 løg
250 gram champignon
1 rød peberfrugt
1/4 L creme fraiche
1 tsk oregano
1 tsk paprika
salt, peber

Fremgangsmåde:
  • Kødet formes til bøffer og steges på en pande.
  • Løget pilles og skæres i tern.
  • Champignon renses og skæres i skiver.
  • Peberfrugten skylles, befries for kernehuset og skæres i tern.
  • Bøfferne tages op fra panden, og placeres midt på et firkantet stykke folie (ca. 15x15 cm).
  • Champignon svitses på en tør pande, til de har afgivet væde.
  • Champignon, løg, peberfrugt og krydderier fordeles og lægges oven på bøfferne.
  • Tilsidst skal der en skefuld creme fraiche oven på hver bøf.
  • Folien lukkes omkring hver bøf, så man får en lille pakke.
  • Bøfferne steges i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.
Serveres med pestokartofler og en grøn salat til.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1 time
Antal personer 4 pers.