Fiskefrikadeller

Fiskefarsen kan købes færdig eller hakkes af torsk eller lyssej. Man får en lækker fiskefars, hvis halvdelen udgør fersk laks.

Ingredienser:

500 gram fiskefars
2 æg
1 løg
½ dl letmælk
2 spsk dild
1 dl hvedemel
salt og peber

Fremgangsmåde:
  • Torskefiletter eller lyssejfiletter hakkes, evt i blender.
  • Løget pilles og snittes i små fine tern.
  • Dilden skylles og snittes fint.
  • Farsen røres sammen med æg, mel, mælk, løg og dild. Der krydres med salt og peber
  • Fiskefrikadellerne formes med en ske og steges ved svag varme på en pande med fedtstof.
  • Når fiskefrikadellerne er lysebrune er de færdige.
  • Frikadelerne kan steges i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.
Serveres med kartofler og dildsauce eller med en god skive rugbrød, remoulade og citron.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer 4 pers.