Helstegt kalkunbryst

Helstegt kalkunbryst egner sig godt, hvis man har travlt og gerne vil servere lidt lækkert. Kødet passer stort set sig selv i ovnen, og vupti så har man noget lækkert og saftigt kød.

Ingredienser:

1 kalkunbryst
2 spsk grøn pesto
2 spsk tomatpure
200 gram bacon
½ Liter vand

Fremgangsmåde:
  • Kalkunbryst lægges i et ildfast fad.
  • Pesto og tomatpure røres sammen og smøres ovenpå kalkunbrystet.
  • Kalkunbrystet pakkes ind i bacon
  • Vand hældes ved kødet, og kalkunbrystet steges i ovn ved 200° i ca. 1 time til kødet er gennemstegt.
Serveres med skysauce, kartofler og waldorfsalat.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1½ time
Antal personer 4 pers.