Koldskål med jordbær

Koldskål kan være let og lækkert at lave, og kan spises som mellemmåltid, frokost eller dessert.

Ingredienser:

1 liter kærnemælk
1 spsk vanilie
½ liter frugtyoghurt
2 spsk sukker
250 gram jordbær

Fremgangsmåde:
  • Yoghurt røres sammen med vanilie og sukker.
  • Kærnemælken tilsættes under omrøring.
  • Jordbærrene renses og tilsættes koldskålen.
  • Koldskålen kan spises med det samme, men bliver lækker af at stå og trække en times tid i køleskab.
Er man rigtig kalorieelsker kan koldskålen med fordel tilsættes ca. 2½ dl flødeskum. Dette skal vendes i koldskålen før bærrene kommes i.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer 4 pers.