Carbonara

I stedet for at købe de forholdsvise dyre saucer i pulverform, kan man let og hurtigt selv fremstille en lækker sauce til sin pasta.

Ingredienser:

6 dl mælk
125 gram ost
1 tsk muskatnød
2 tsk salt
1 spks maizenamel
1 dl vand
200 gram skinke i tern

Fremgangsmåde:
  • Mælken kommes i en gryde og bringes til kogepunktet. En gryde med vand bringes i kog og pastaen koges efter anvisning på pakken.
  • Maizena udrøres i vandet til der ikke er flere klumper.
  • Saucen jævnes.
  • Krydderier og ost tilsættes, og saucen simrer i ca. 2 minutter.
  • Skinken skæres i tern og tilsættes saucen, og koger med i ca. 2 minutter.
  • Saucen er klar til at servere med den nykogte pasta.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer 4 pers.