Fyldte pandekager med oksekød

Ingredienser:

400 gram hakket oksekød (6-8 % fedt)
125 gram champignon
½ squash
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dåse tomatpure
1 tsk paprika
½ tsk karry
3 spsk soya
½ tsk kanel
salt
peber
8 hvedetortillaer

Fremgangsmåde:
  • Oksekødet kommes i en gryde og brunes mens du af og til rører rundt. (Undlad fedtstof til at brune i, det er ikke nødvendigt)
  • Champignon renses, skæres i skiver og tilsættes.
  • Squashen skylles, skæres i tern og kommes i gryden og simrer med.
  • Skalotteløg og hvidløg pilles og snittes fint og tilsættes fyldet.
  • Der smages til med tomatpure, paprika, soya, kanel, salt og peber.
  • Hvedetortillaerne varmes i microbølgeovn i 2-3 minutter. Eller i forvarmet ovn i ca. 6-8 minutter ved 200° Se i øvrigt anvisning på pakken.
  • Fyldet kommes på de varme tortillaer. Disse rulles omkring fyldet og serveres straks.
Dette kan serveres med guacamole og grøn salat

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer 4 pers.