Fyldte pandekager med kylling

Ingredienser:

400 gram kyllingefilet i tern
4 spsk soyasovs
1 spsk olie
1 dl vand
1 skalotteløg
1 rødløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 spsk paprika
salt
peber
1 rød chili
8 stk hvedetortilla

Fremgangsmåde:
  • Kylling i tern steges på en pande i olie og soyasovs.
  • Når kyllingekødet har fået farve og begynder at hænge fast i panden, spædes der op med vandet.
  • Kødet simrer mens grøntsagerne renses.
  • Løgene pilles og skæres i skiver, hvorefter de steger med kødet.
  • Peberfrugterne skylles, befries for kernerne og skæres i strimler. Herefter steges de med kødet.
  • Chilifrugten skylles, skæres i tynde skiver og kommes på panden. Brug en engangshandske eller brug en plasticpose som handske, så du ikke får chilisaften på hænderne.
  • Der smages til med paprika, salt og peber.
  • Hvedetortillaerne varmes 2-3 minutter i microbølgeovn eller 6-8 minutter i forvarmet ovn ved 200° (se anvisning på pakken)
  • Fyldet kommes på de lune tortillaer. Disse rulles og serveres straks.
Dette kan serveres med Guacamole og grøn salat.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer 4 pers.