Tomatsuppe

Ingredienser:

1 spsk olie
1 løg
4 store gulerødder
3 dåser flåede tomater
2 fed hvidløg
2 store porrer
1 liter vand
2 terninger hønsebouillon
3 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
½ tsk karry
2 dl suppehorn

Fremgangsmåde:
  • Grøntsagerne renses og skæres i tern.
  • Løg samt gulerødder svitses i olien i en gryde til løgene begynder at hænge i.
  • De flåede tomater samt porrer i tern tilsættes.
  • Hvidløg hakkes fint og tilsættes.
  • Krydderier, vand og bouillon tilsættes.
  • Suppen simrer ved svag varme i ca. 45 minutter. Gerne mere så krydderierne får tid til at frigive smag.
  • Suppehorn tilsættes og koger med i ca. 5 minutter før serveringen (se kogetid på posen). Rør indimellem i gryden, så suppehornene ikke koger fast i bunden.
Til suppen kan serveres basilikumbrød.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 1 time
Antal personer 4 pers.