Peach melba mousse

Ingredienser:

5 blade husblas
½ Liter Peach melba letmælksyoghurt
2 spsk sukker
1 spsk vanille
¼ dl piskefløde

Fremgangsmåde:
  • Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
  • Yoghurt hældes i en skål og røres med sukker og vanille.
  • Fløden piskes stiv.
  • Husblas tages op fra vandet og knuges fri fra vand.
  • Husblas smeltes i et vandbad eller i microovn i ca. 30 sekunder ved fuld effekt.
  • Den smeltede husblas afkøles og hældes i yoghurten under omrøring.
  • Piskefløden vendes i yoghurtblandingen.
  • Yoghurtmoussen hældes i en glasskål og stilles koldt i ca. seks timer.
Inden servering pyntes med flødeskum og frugt i skiver.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 45 min. + 6 t.
Antal personer 4 pers.