Ostefyldte kødruller

Ingredienser:

8 skiver bankekød
500 gram bacon i skiver
125 gram krydret flødeost (evt. Pikant ost)
1 tsk stærk sennep
1 knivspids peber
3 store gulerødder
1 løg
½ dl tomatpure
2 dl rødvin
3 dl kraftig oksefond eller 2 stk. oksebouillon terninger og 3 dl vand
2 dl piskefløde
Salt

Fremgangsmåde:
  • Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål.
  • Kødet bankes ud til flade bøffer.
  • Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne.
  • Bacon fordeles herover.
  • Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere.
  • Kødrullerne brunes af på panden.
  • Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ildfast fad.
  • Panden koges af med oksebouillon.
  • Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes.
  • Der smages til med salt og peber.
  • Saucen hældes over kødrullerne.
  • Retten simrer i ovnen ved 200° til kødet er mørt, ca. 1½ time.
Hertil kan der serveres pestokartofler samt grøn salat.

© AnesMad.dk

 
 Udskriv ForrigeNæste 

Om opskriften
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer 4 pers.